• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Claes & Zonen: ‘als het om meer dan wagens gaat’


"Al meer dan 65 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. OfficiŽle concessiehouder Mercedes-Benz in Sint-Truiden, Tienen en Tongeren sinds 1993." 

Wie zijn we?

Claes & Zonen is al meer dan 65 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. We zijn, samen met Euro-Trucks Claes, erkend concessiehouder Mercedes-Benz in Sint-Truiden en Tongeren sinds 1993. Onze klanten op hun wenken bedienen, daar doen we het elke dag voor. Onze slogan is dan ook ‘als het om meer dan wagens gaat’.

Claes & Zonen is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Groep Jam en SMC Mechelen-Wemmel, onderdeel van de Maurin Belgium. Maurin Belgium is onderdeel van de Franse Groupe Maurin en telt in ons land een 30 tal vestigingen waaronder de merken Mercedes-Benz, smart, Ford, Nissan en sinds kort ook Kia en Maxus.

Enkele mijlpalen

  • 1989: na het overlijden van oprichter Andrť Claes wordt de zaak gerund door zijn vier zonen: Ludo, Edmond, Luc en Johnny Claes.
  • 1993: Claes & Zonen wordt officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz en breidt uit met concessies in Tongeren en Tienen.
  • 1999: Claes & Zonen begint met de verkoop van smart.
  • 2010: als eerste in BelgiŽ bekroond met het ProCarrosserie-label voor koetswerkherstellingen.
  • 2018: Claes & Zonen is 25 jaar erkend concessiehouder!
  • 2019: Internationale verankering met Groupe Maurin.

Wat betekenen we voor u?

U kan bij Claes & Zonen terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiŽle producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.

Bij Claes & Zonen staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de twee vestingen te Sint-Truiden en Tongeren.

Over Claes & Zonen

Klantentevredenheid.

Uw tevredenheid, onze missie.

Claes Nieuws

Ontdek hier alle nieuwigheden bij Claes & Zonen

Werken bij Claes & Zonen

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Virtual tour

Bezoek hier onze showrooms digitaal.

 

Waar bent u naar op zoek?