• Personenwagens
 • Bestelwagens
 • Trucks

  Mercedes-Benz Select & Drive.

  Met een Mercedes kiest u voor een uitzonderlijke auto. En voor heel veel flexibiliteit, vooral in combinatie met onze mobiliteitsoplossingen. Mercedes-Benz Select & Drive past zich aan uw situatie aan. Zo neemt u snel en slim plaats achter het stuur van uw Mercedes.

  Kies in één handomdraai en op één enkele plaats uw voertuig, uw financiële oplossing Mercedes-Benz Select & Drive en uw verzekering: bij uw Mercedes-Benz Concessiehouder. U heeft aldus de zekerheid om te kunnen genieten van een exclusieve service, eigen aan Mercedes-Benz.


  Mercedes-Benz Select & Drive: kies uw wagen, uw mobiliteitsoplossing, en rij! 

  Select & Drive Privatelease.


  Deze formule stelt u in staat om, als particulier, met een Mercedes te rijden voor een vast bedrag per maand. In ide vaste maandelijkse huur zitten alle kosten inbegrepen die gelinkt zijn aan het gebruik van de auto.

  Select & Drive Renting.


  Een vorm van "huur op maat" die u maximale flexibiliteit biedt en u de mogelijkheid geeft om uw Mercedes aan het einde van het contract terug te nemen tegen een vooraf voorgestelde prijs.

  Select & Drive Huur op lange termijn.


  U beschikt over uw Mercedes-Benz in de grootst mogelijke gemoedsrust. Zo heeft zijn, zonder verrassingen, alle diensten inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.

  Select & Drive Leasing.


  Formule waarbij u uw Mercedes in de balans van uw onderneming activeert en afschrijft en u op het einde van het contract geniet van een aankoopoptie.

   

  Waar bent u naar op zoek?