• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Welkom in de wereld van elektromobiliteit van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz EQ.

  •  

Mercedes-Benz EQ.

 

We zetten de schakelaar om. Mercedes-Benz creŽert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid, zodat u elektrisch rijden uiterst comfortabel, veilig en betrouwbaar kunt ervaren, zoals u dat van Mercedes-Benz mag verwachten.


Bekijk onze EQ voorraad


Waarom Plug-in Hybrid of elektrisch? Redenen om voor een Plug-in Hybrid of elektrische auto te kiezen.

Over EQ

EQ - Electric Intelligence by Mercedes-Benz.

We zetten de schakelaar om. Mercedes-Benz creëert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services.

EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid, zodat u elektrisch rijden uiterst comfortabel, veilig en betrouwbaar kunt ervaren, zoals u dat van Mercedes-Benz mag verwachten.


EQ Power - plug-in hybrid

De perfecte combinatie van een elektro- en een verbrandingsmotor.

Onze EQ Power-modellen met plug-in hybrid-aandrijving verenigen het beste uit twee werelden: de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Hiermee kan in de stad puur elektrisch worden gereden. De auto kan zowel thuis als bij openbare oplaadpunten worden opgeladen. Op langere trajecten kan als vanouds gewoon worden getankt.


F-Cell - brandstofcel

Elektrisch model met brandstofcel en accu.

De Mercedes-Benz GLC F‑CELL is een bijzondere plug-in hybrid omdat bij dit model voor het eerst intelligente brandstofcel- en accutechniek met elkaar zijn gecombineerd. Er kan niet alleen stroom worden 'getankt' maar ook pure waterstof.

Het intelligente samenspel tussen de accu en de brandstofcel, de hoge actieradius en de korte tijd die benodigd is om te tanken, zorgen ervoor dat de GLC F‑CELL perfect op de dagelijkse praktijk is afgestemd, en daarmee uitstekend geschikt is voor het afleggen van korte en lange afstanden.


EQ Ready app

Bent u klaar voor elektrische mobiliteit?

 Kom er zelf achter! De gratis app toont of de overstap naar een elektrisch model praktisch voor u is. Daarvoor hoeft u alleen maar de EQ Ready app te downloaden en te testen met uw eigen auto.


 

Waar bent u naar op zoek?